Eerste woning zuidkant bijna klaar

27-03-2018 8936 keer bekeken 0 reacties

Anna’s Hoeve breidt zich langzamerhand uit naar de zuidkant van de Minckelersstraat, fase 4 en 5. Zelfbouwers zijn de eerste die hier hun droomhuis realiseren. Het eerste vrijstaande huis is zelfs al bijna klaar.

Ook zie je hier in een rap tempo een twee-onder-een kapwoning verrijzen. Twee gezinnen zijn hier samen aan de slag gegaan.

CPO Naerdinksveld is ook met de eerste werkzaamheden gestart. Deze groep particulieren gaan negen woningen bouwen, vrijstaande en twee-onder-een kapwoningen.  Een aantal van deze woningen krijgt een kelder. Daar is de aannemer onlangs mee gestart. Het bijzondere van dit project is dat de variatie in dakvormen als thema is gebruikt. Vier dakelementen vormen de ‘pionnen’ waar tussen en waar onder de verschillende woningen vorm krijgen.

Ook zijn wij bezig met de aanleg van de groenstrook, waaronder een fiets- en voetpad dat naar park Anna’s Hoeve loopt. In de groenstrook komt een verblijfsplek. Als alle bewoners van de woningen aan de zuidkant van de Minckelersstraat bekend zijn, richten we deze plek in. Dat doen we natuurlijk samen met de nieuwe bewoners.

Op de plattegrond op onze website staat per bouwveld vermeld wat de plannen zijn. Voor fase 4 zijn de ontwikkelende partijen nog niet bekend.

0  reacties

Cookie-instellingen