Koop

Ontwikkelaars gaan de koopwoningen realiseren op Anna´s Hoeve. De bouw van alle soorten woningen is mogelijk: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, blokjes met rijwoningen en appartementengebouwen. Er zit veel flexibiliteit in het plan, het is niet precies van te voren vastgesteld wat er komt. De wijk is opgedeeld in bouwwelden. Op de interactieve plattegrond zijn deze bouwvelden te zien met daarbij een (globale) planning.

Actueel overzicht koopwoningen | appartementen

  • 44 appartementen - bouwveld 5.2. (Anna's Hof)
    De verkoop van het luxueuze appartementengebouw Anna's Hof is gestart. Voor actuele informatie kunt u contact opnemen met Ludenhoff makelaars op  088 71 22 631 of kijk op www.annashof.nl

Te verwachte koopwoningen | appartementen

  • 12 rijwoningen - bouwveld 2.3b
    De komende tijd werkt Van Stiphout met Quadrant Architecten aan het ontwerp van het bouwplan op bouwveld 2.3b. Als alles volgens planning verloopt, wordt medio 2021 gestart met de verkoop. Afhankelijk hiervan kan na de zomer in 2021 de bouw van de woningen beginnen. Hoe de woningen er exact uit komen te zien is nu nog niet bekend. Het project krijgt de naam Laan van Swinden.  Meer informatie vindt u op de projectwebsite. 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de digitale nieuwsbrief. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage aanmelden hiervoor.

 

Cookie-instellingen