Koop

Ontwikkelaars gaan de koopwoningen realiseren op Anna´s Hoeve. De bouw van alle soorten woningen is mogelijk: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, blokjes met rijwoningen en appartementengebouwen. Er zit veel flexibiliteit in het plan, het is niet precies van te voren vastgesteld wat er komt. De wijk is opgedeeld in bouwwelden. Op de interactieve plattegrond zijn deze bouwvelden te zien met daarbij een (globale) planning.

Actueel overzicht koopwoningen | appartementen

  • 44 appartementen - bouwveld 5.2. (Anna's Hof)
    De verkoop van het luxueuze appartementengebouw Anna's Hof is gestart. Voor actuele informatie kunt u contact opnemen met Ludenhoff makelaars op  088 71 22 631 of kijk op www.annashof.nl

  • 24 woningen - bouwveld 4.5/4.6 (Bergh & Boszicht fase 2 | VERKOCHT)
    BAM Wonen gaat op bouwveld 4.5/4.6 24 aardgasloze woningen realiseren. Alle benodigde verkoopinformatie vindt u op de projectwebsite van BAM Wonen. Alle woningen zijn verkocht en de bouw is gestart.

Te verwachte koopwoningen | appartementen

  • Rijwoningen - bouwveld 2.3a
    De komende tijd werkt Van Stiphout met Quadrant Architecten aan het ontwerp van het bouwplan op bouwveld 2.3a. Hoe de woningen er exact uit komen te zien is nu nog niet bekend. Mocht u al interesse hebben in een woning dit bouwveld? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@van-stiphout.nl met daarin uw gegevens vermeld.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de digitale nieuwsbrief. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage aanmelden hiervoor.

 

Cookie-instellingen