Huur

Anna´s Hoeve is een gemêleerde wijk. Een derde van de woningen wordt 'betaalbaar'. Dit zijn sociale huur- of sociale koopwoningen (woningen tot € 210.000). De gemeente reserveert ruimte voor de bouw van sociale huurwoningen. De woningcorporaties Dudok Wonen, Het Gooi en Omstreken en De Alliantie gaan deze woningen bouwen en verhuren.

Te verwachte huurwoningen | appartementen

 • 64 sociale huurappartementen
  Woningcorporatie de Alliantie 
  gaat op bouwveld 4.3-4.4 64 sociale huurappartementen realiseren. Het gaat om 2-, 3- en 4-kamerappartementen in de sociale huur. De bouw is inmiddels gestart. Klik hier voor meer informatie op de site van de Alliantie.


Impressie appartementengebouw 

 • 65 sociale huurappartementen
  Woningcorporatie Dudok Wonen gaat op bouwveld 2.3a 65 sociale huurappartementen bouwen. 

  Klik hier voor meer informatie op de site van Dudok Wonen.


Impressie appartementengebouw 

 • Circa 90 middeldure huurappartementen
  Woningcorporatie De Alliantie gaat op bouwveld 4.1/4.2 circa 90 huurappartementen bouwen. Het gaat om 
  middeldure twee- en driekamerappartementen. De helft van de woningen mag een maximale huurprijs krijgen van ca. € 900 en de overige helft een maximale huurprijs van ca. € 1.100. De parkeerplaatsen komen in een half verdiepte parkeerlaag onder de woningen. De komende tijd werkt de Alliantie met MOOST architect aan het ontwerp.


Heeft u interesse in een huurwoning? Houd dan deze website in de gaten. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage, ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Anna´s Hoeve.

Cookie-instellingen