Zaterdag 30 september infomarkt

15-09-2017 4139 keer bekeken 0 reacties

Op maandag 16 oktober 2017 start de verkoop van de allerlaatste vrije kavels op Anna’s Hoeve. Het zijn zeven ruime kavels met een grootte variërend van 370 tot 570 m2. Ze liggen in fase 4 aan de rand van Park Anna’s Hoeve.

Zelfbouwers kunnen op deze kavels een vrijstaande woning bouwen. In het streven van Anna’s Hoeve een duurzame en toekomstbestendige wijk te maken moeten deze woningen gebouwd worden zonder aardgasaansluiting.

De gemeente verkoopt de kavels niet tegen een vaste prijs, maar hanteert een biedingssysteem. Ieder kavel heeft een minimum kavelprijs, variërend van € 600 tot € 610 per vierkante meter afhankelijk van de ligging van de kavel.  De kavel wordt verkocht aan de hoogste bieder. Een uitgebreide beschrijving van deze procedure staat in de uitgifteprocedure.

Zaterdag 30 september infomarkt
Ontdek de zelfbouwmogelijkheden tijdens de infomarkt op zaterdag 30 september van 13.00 tot 16.00 op Anna’s Hoeve (locatie: bouwweg aan de Minckelersstraat) . U vindt hier ook meer informatie over het biedingssysteem en de inrichting van de wijk. Een duurzaamheidsadviseur is aanwezig voor al uw vragen over aardgasloosbouwen.

Liever een woning kopen?
Dat kan ook in Anna’s Hoeve. Op de infomarkt presenteert BAM Wonen haar plannen voor de twee-onder-één-kap woningen op bouwveld 5.3.

Deze woningen gaan naar verwachting in de loop van volgend jaar in de verkoop.

0  reacties

Cookie-instellingen