De berg krijgt een naam

13-07-2017 3376 keer bekeken 0 reacties

Binnenkort neemt het college van B&W een besluit over de naam van de nieuwe berg bij Anna’s Hoeve. Vanuit het regionale dagblad de Gooi en Eemlander is er een oproep aan haar lezers gedaan om een toepasselijke naam te verzinnen voor deze berg.

Die oproep leverde een stroom aan suggesties op. Uit die reacties is een top 5 van namen samengesteld.


Het college van B&W gaat over naamgeving in de openbare ruimte en moet daarom een definitief besluit nemen over de naam van de nieuwe berg. We willen u vragen uit de top 5 van namen, een keuze te maken. Dit kan heel eenvoudig via de burgerparticipatie app Locali. Deze app kunt u via uw telefoon downloaden via https://www.locali.nu/. Onder ‘projecten’ vindt u het project ‘naamgeving nieuwe berg’. Hier kunt u aangeven welke naam u het meest aanspreekt uit de top 5. In de app kunt u ook zien welke naam het meest populair is onder uw buurtgenoten.

 

Hieronder vindt u de top 5 van namen in alfabetische volgorde waarover u uw voorkeur kunt uitspreken:

 

1. Adelaarsberg

2. Almansberg

3. Anna’s Berg

4. Hilfertsberg

5. Vrolikberg

 

U hebt tot 1 augustus 2017 de tijd om uw keuze aan te geven. Na uw reacties zal het college naar verwachting in september de definitieve naam van de nieuwe berg bekend maken. De officiële naam komt op een bordje bij de berg te staan.

0  reacties

Cookie-instellingen