Maandag 10 oktober start verkoop vrije kavels

04-10-2016 1968 keer bekeken 0 reacties

Maandag 10 oktober start om 10.00 uur de verkoop van de zes vrije kavels in fase 5. De verkoop gebeurt online via deze website.

De gemeente verkoopt de kavels niet tegen een vaste prijs, maar hanteert een biedingssysteem. Dit systeem houdt het volgende in:

 • Ieder kavel heeft een minimum kavelprijs, variërend van € 600 tot € 610 per vierkante meter afhankelijk van de ligging van de kavel.  De kavel wordt verkocht aan de hoogste bieder.
 • U kunt vanaf maandag 10 oktober 2016 om 10.00 uur een bieding uitbrengen, via de website www.annas-hoeve.nl. De biedingsperiode sluit een week later op 17 oktober om 10.00 uur.
 • U mag op maximaal drie verschillende kavels een bieding uitbrengen. Per bieding dient u een
  apart biedingsformulier in te vullen. Per kavel komt er een biedingsknop in beeld.
 • U kunt bieden op de kavelprijs per vierkante meter inclusief BTW. De bieding moet hoger liggen dan de aangegeven minimum kavelprijs.
 • U ontvangt per e-mail een bevestiging van de uitgebrachte bieding, inclusief datum en tijdstip
  van de bieding.
 • Biedingen die zijn uitgebracht door andere geïnteresseerde kopers zijn niet zichtbaar.
 • U kunt gedurende de biedingsperiode (10 oktober 10.00 uur tot 17 oktober 10.00 uur) nieuwe biedingen uitbrengen op de kavel(s) waarop u al eerder op heeft geboden. Dit geeft u de mogelijkheid om tijdens de openstelling van de biedingen uw bod te verhogen. Let op: alleen het laatst uitgebrachte bod met de daarbij behorende datum en tijdstip is geldig.

Een voorbeeld van het biedingsformulier vindt u onder het kopje Vrije Kavels. Hier vindt u ook de verkoopinformatie, zoals de uitgifteprocedure met een uitgebreide beschrijving van de biedingsprocedure, de kavelkaart en de kavelpaspoorten.

De kavels liggen op een prachtige locatie aan de rand van een uniek natuurgebied. Op de kavels kan een vrijstaande woning worden gebouwd. Op een aantal kavels is het ook mogelijk om een twee-onder-één-kap- of meergeneratiewoning te bouwen.

Cookie-instellingen