Zaterdag 24 september infomarkt Anna's Hoeve

12-09-2016 2697 keer bekeken 0 reacties

Op maandag 10 oktober om 10.00 uur start de online verkoop van zes grote kavels op Anna’s Hoeve. Ontdek de bouwmogelijkheden tijdens de infomarkt op zaterdag 24 september tussen 13.00 en 16.00 uur.

De zes kavels, variërend in grootte van 450 tot 740 m2, liggen op een prachtige locatie tegen park Anna’s Hoeve aan (rode cirkel op het kaartje). Op deze kavels kunnen vrijstaande woningen gebouwd worden. Op een aantal kavels is het ook mogelijk een twee-onder-één-kap- of meergeneratiewoning te realiseren. De kavels worden verkocht aan de hoogste bieder. Een uitgebreide beschrijving van deze procedure staat in de uitgifteprocedure vrije kavels fase 5.

Een woning van hout, steen of een combinatie? Een dak van riet of toch liever dakpannen? Een kap of een plat dak? Modern of klassiek? Het kan allemaal op Anna's Hoeve. U heeft heel veel vrijheid bij uw zelfbouwplan. Op de infomarkt op zaterdag 24 september laten we u alle zelfbouwmogelijkheden zien. Alvast de verkoopinformatie zoals kavelkaarten, kavelpaspoorten en prijslijst doorlezen? U vindt deze informatie onder de link Vrije kavels.

Op de infomarkt presenteert de gemeente:

  • de bouwmogelijkheden van de zes kavels. 
  • de verkoopprocedure en het biedingssysteem.
  • het ontwerp van de openbare ruimte van de wijk, waar duurzaamheid centraal staat.
  • een 3D impressie waar in vogelvlucht over Anna’s Hoeve wordt gevlogen.
  • de mogelijkheden voor duurzaam bouwen.
  • informatie over de uitgevoerde sanering.

Laat u op de infomarkt inspireren door:

  • de groepen zelfbouwers die op Anna's Hoeve gaan bouwen. De Almansweide die binnenkort de eerste paal gaat slaan én Naerdinksveld die nog in de ontwerpfase zit.
  • onze stedenbouwkundige die u meeneemt op een korte stepexcursie door Anna's Hoeve om 13.30, 14.30 of 15.30 uur. Steps zijn aanwezig. Voor deze excursie geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt.

De Lorentzschool gaat binnenkort starten met de bouw van hun nieuwe schoolgebouw. Ook zij presenteren de plannen op de infomarkt. Scouting Heidepark is aanwezig om de kinderen te vermaken zodat u alle tijd heeft om het gesprek aan te gaan.

Liever een koopwoning?

Kopen op Anna’s Hoeve kan ook. Voor bouwveld 3.3/3.4 werkt ontwikkelaar Roosdom Tijhuis plannen uit voor circa 30 koopwoningen. Op de infomarkt van 24 september presenteert hij de voorlopige verkaveling en de voorlopige gevelbeelden.

Locatie en parkeren

De infomarkt is op Anna's Hoeve. Als u vanaf de stad komt aan de linkerkant, bij de tweede afslag (bouwweg) van de nieuwe woonwijk (de blauwe cirkel op het kaartje). Deze plek is lopend of op de fiets te bereiken vanaf de Minckelersstraat of via de fiets- en voetpaden die door de nieuwe woonwijk lopen.  De bouwweg is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Uw auto kunt u parkeren aan de Anthony Fokkerweg (gele vlek op het kaartje).

0  reacties

Cookie-instellingen