Grond voor ontwikkelaars op Anna's Hoeve

19-04-2016 3351 keer bekeken 0 reacties

Komende tijd gaat de gemeente veel grond aanbieden aan ontwikkelaars. Er zijn in fase 3, het gebied tussen de Minckelersstraat en de berg, nog vier bouwvelden voor woningbouw.

Vorige week is de aanbesteding gestart voor de bouwvelden 3.3 en 3.4. Deze worden als één bouwveld uitgegeven. In de loop van juni wordt bekend welke ontwikkelaar hier gaat bouwen. Omdat we bij de uitgifte geen eisen stellen aan het soort woningen, weten we nu nog niet wat de ontwikkelaar gaat bouwen en in welke prijscategorie. Waarschijnlijk wordt dat duidelijk in juli. Het streven is om vervolgens voor de zomer de bouwvelden 3.1 en 3.5 uit te geven. Ook deze velden zijn voor ontwikkelaars

 

Najaar start uitgifte vrije kavels

Na de zomer gaan we de sprong over de Minckelersstraat maken en grond uitgeven dat tegen het park Anna’s Hoeve aan ligt. Het idee is te beginnen bij fase 5. Een prachtige plek waar we ruimte gaan bieden aan particulieren en ontwikkelaars. De verwachting is dat we in het najaar de inschrijving starten voor de vrije kavels. Voorafgaand organiseren we een informatiemarkt. Binnenkort volgt meer informatie hierover op de website.

0  reacties

Cookie-instellingen