12 oktober start vrije kavels

08-10-2015 2118 keer bekeken 0 reacties

Maandag 12 oktober om 10.00 uur start de online inschrijving voor zes ruime kavels in Anna’s Hoeve via deze website. Liever samenbouwen met anderen? Kom dan naar de startbijeenkomst CPO Anna's Hoeve op 13 oktober.

De kavels (390-505m²) liggen op een mooie locatie aan de voet van de berg. Geïnteresseerden kunnen online bieden vanaf een minimum kavelprijs, variërend van € 580 tot € 610 per vierkante meter, afhankelijk van de ligging van de kavel. De biedingen zijn niet zichtbaar voor anderen. Meer informatie op deze kavels en het biedingssysteem leest u onder de link Vrije kavels.

Startbijeenkomst CPO Anna’s Hoeve

Op Anna’s Hoeve kun je ook samen met andere mensen bouwen. Dit heet Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). De gemeente heeft een bouwveld voor een groep gereserveerd en ondersteunt het proces van groepsvorming. Interesse in samenbouwen? Kom dan naar de startbijeenkomst CPO Anna’s Hoeve op 13 oktober. Meldt u hiervoor uiterlijk 13 oktober in de ochtend aan via annashoeve@hilversum.nl.

Op 13 oktober legt een ervaren CPO adviseur uit hoe een groep zelfbouwers wordt georganiseerd en helpt beslissen of dit iets voor u is. Hij gaat gedurende drie maanden aan de slag met de geïnteresseerden. Hij kijkt dan of er met elkaar een goede basis is om een groep te vormen. Hij staat u bij om een vereniging op te richten die een plan laat maken waarin ruimte is voor uw wensen en die van uw toekomstige buren. Meedoen aan dit proces van groepsvorming is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Geïnteresseerden die zich na 13 oktober aanmelden, komen op een wachtlijst en kunnen na de groepsvormingsfase aansluiten bij de opgerichte vereniging. Voor commerciële partijen is geen plaats.

0  reacties

Cookie-instellingen