Zaterdag 26 september infomarkt

27-08-2015 4565 keer bekeken 0 reacties

Ontdek de bouwmogelijkheden op Anna's Hoeve tijdens de infomarkt van 26 september van 13.00 tot 16.00 uur op Anna's Hoeve. We presenteren u de kavels die 12 oktober de verkoop ingaan en laten u zien hoe prachtig het wonen op Anna's Hoeve is.

Tijdens de informatiemarkt presenteren ook woningcorporatie Het Gooi & Omstreken, Almansweide en de Lorenzschool hun plannen. De gemeente laat zien hoe de wijk wordt ingericht. 

Alles over zelfbouwen en wonen op Anna’s Hoeve

Kopen, huren en zelf bouwen, alleen of samen met anderen: dat kan allemaal op Anna´s Hoeve. Tijdens de infomarkt krijgt u een impressie hoe de nieuwe woonwijk eruit komt te zien, wat de mogelijkheden zijn van zelfbouwen en wie u daarbij kunnen helpen.

De gemeente presenteert:

 • de 6 ruime kavels (390 - 505m²) die liggen op een prachtige locatie aan de voet van de berg, waarvoor op 12 oktober de verkoop start en die verkocht worden via een biedingssysteem. Ieder kavel heeft een minimum kavelprijs, variërend van € 580 tot € 610 per vierkante meter afhankelijk van de ligging van de kavel. Verkoopinformatie vindt u onder het kopje Vrije kavels.
 • de procedures van verkoop en zelfbouw.
 • het ontwerp van de openbare ruimte van de wijk, waar duurzaamheid centraal staat.
 • een 3D impressie waar in vogelvlucht over Anna’s Hoeve wordt gevlogen.
 • de mogelijkheden voor duurzaam bouwen.
 • informatie over de uitgevoerde sanering.
 • de mogelijkheden om samen met andere te bouwen. Bouwveld 5.1 is gereserveerd voor CPO met een grondprijs van 515 euro per m² inclusief BTW. Binnenkort komt er meer informatie over dit bouwveld op de site.

Laat u inspireren door:

 • de zelfbouwers die nu hun huis aan het bouwen zijn; de eerste gezinnen hebben al hun intrek genomen in hun nieuwe woning.
 • architecten die bouwmogelijkheden laten zien.
 • de CPO-begeleider die u de mogelijkheden schetst om samen met andere te bouwen.
 • de Almansweide, de CPO-groep die in de eerste fase gaat bouwen en nog woningen te koop heeft.

En ga mee op de fiets om Anna´s Hoeve van dichtbij te bekijken en een beeld te krijgen van wat waar in de wijk komt. U kunt meefietsen om 13.30, 14.30 of 15.30 uur. Fietsen zijn aanwezig. Voor de fietsexcursie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Scouting Heidepark is aanwezig om samen met de kinderen droomhutten te bouwen, droomhuizen te tekenen en pannenkoeken te bakken.

Locatie en parkeren

De infomarkt is op Anna's Hoeve, op de plek waar nu gebouwd wordt (nabij kruising Anthony Fokkerweg/Minckelersstraat). Dit is de rode cirkel op het kaartje. Deze plek is lopend of op de fiets te bereiken vanaf de Minckelersstraat of Anton Philipsweg. De bouwweg is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Uw auto kunt u parkeren aan de Anthony Fokkerweg (blauwe cirkel op het kaartje). De gele cirkel op het kaartje is de locatie van de kavels die 12 oktober de verkoop ingaan.

 

 

 

0  reacties

Cookie-instellingen