Najaar start verkoop 6 ruime kavels

16-06-2015 3225 keer bekeken 0 reacties

In het najaar start de verkoop van zes ruime kavels op bouwveld 3.2 van Anna’s Hoeve. De kavels variëren in grootte tussen de 390 en 505 m2 en liggen op een prachtige locatie aan de voet van de berg.

De verkaveling komt voor de zomer op de website. De andere bouwvelden in fase 3 zijn gereserveerd voor marktpartijen. Ook is een bouwveld bestemd voor een school.

Geen vast prijs, maar bieden

Het college heeft besloten de kavels niet tegen een vaste prijs te verkopen, maar een biedingssysteem te hanteren. Ieder kavel heeft een minimum grondprijs, variërend van 580 en 610 euro per vierkante meter afhankelijk van de ligging van de kavel. Om in aanmerking te komen voor een kavel kunnen geïnteresseerden bieden vanaf deze minimum prijs. Het bieden gebeurt online en is niet zichtbaar voor andere bieders, een zogenaamde gesloten envelop. De kavel wordt verkocht aan de hoogste bieder. Bij een gelijk bod gaat de kavel naar de eerste inschrijver. Binnenkort komt een uitgebreide beschrijving van dit biedingenproces en de minimum prijzen op de website.

Zaterdag 26 september informatiemarkt

Op zaterdag 26 september is er een informatiemarkt op Anna’s Hoeve. Vervolgens start het inschrijven voor het bieden op maandag 12 oktober om 10.00 uur. De biedingsperiode sluit een week later. Groepen particulieren (collectief particulier opdrachtgeverschap) kunnen ook bouwen op Anna’s Hoeve. Dit kan in fase 4, voorheen fase 5 (het college heeft in het kader van de HOV besloten fase 4 en 5 om te draaien).

0  reacties

Cookie-instellingen