Afsluiting Minckelersstraat

28-05-2015 5133 keer bekeken 0 reacties

Voor de nieuwe woonwijk Anna’s Hoeve wordt er veel gewerkt langs en op de Minckelersstraat. Met de werkzaamheden tot nu toe was het mogelijk de straat slechts gedeeltelijk af te sluiten. Dat kan nu helaas niet. Deze zomer moet de straat dicht.

Van 6 juli tot en met 28 augustus wordt het deel van de Minckelersstraat bij de nieuwe woonwijk Anna’s Hoeve over de gehele wegbreedte afgesloten. We gaan het ondergrondse deel van de rijbaan helemaal vernieuwen. Het gaat bijvoorbeeld om de bodemsanering en de aanleg van de nieuwe riolering, de boomgaten en de faunapassage. Ook worden de onderste twee lagen asfalt in die periode aangebracht. Om deze werkzaamheden in een relatief korte periode te kunnen uitvoeren, is een volledige afsluiting van de weg nodig.

Omleiding

Met de fiets kunt u vanaf Hilversum via de Liebergerweg richting Baarn rijden. Zo zijn ook de sportvelden bereikbaar. Wilt u met de auto richting Baarn (en dus ook naar de sportvelden), dan wordt u omgeleid via de Kamerlingh Onnesweg en de Oosterengweg naar de N415 (Soestdijkerstraatweg/Hilversumsestraatweg). Deze omleiding is gekozen omdat de provincie tussen Hilversum en Laren aan de N525 (Larenseweg) werkt en deze route daardoor beperkt beschikbaar is.

Het benzinestation is bereikbaar vanaf de Anthony Fokkerweg. De drie bestaande woningen aan de Minckelersstraat, de rioolwaterzuivering en de woningen in aanbouw zijn bereikbaar via de Anton Philipsweg en de bouwweg van de nieuwe woonwijk (Dolf van der Lindenstraat/Rogier van Otterloostraat).

Direct omwonenden worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

0  reacties

Cookie-instellingen