13 november informatiebijeenkomst Samen bouwen op Anna's Hoeve

06-11-2014 3416 keer bekeken 0 reacties

Op Anna's Hoeve kunt u alleen, samen met uw gezin, een kavel kopen en een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. U kunt dit ook doen samen met anderen. Dat heet Collectief Particulier Opdrachtgeverschap, of kortweg CPO.

Bij CPO is de groep samen de ontwikkelaar en kan zich laten bijstaan door experts, zoals een bouwbegeleider en/of een architect. U bepaalt zelf uw budget en uw woninggrootte. De bouw regelt u samen. Op Anna’s Hoeve is bouwveld 3.5 gereserveerd voor een CPO-groep. Afhankelijk van de wensen is hier ruimte voor vijf tot dertig woningen. De CPO-groep De Almansweide (www.almansweide.nl) ontwikkelt al een plan voor bouwveld 1.3.

Heeft u interesse in CPO, maar u weet niet hoe en wat? Of zoekt u andere zelfbouwers waarmee u kunt gaan bouwen? Kom dan donderdag 13 november, 20.00 uur, naar de informatiebijeenkomst Samen bouwen op Anna’s Hoeve. U kunt zich aanmelden bij John van Diepen, j.vandiepen@hilversum.nl. Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging.

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt stap voor stap uitgelegd hoe het samen bouwen in zijn werk gaat. Aan bod komt onder meer hoe u samen een groep kunt vormen, hoe u de kosten en risico's onder controle kunt houden, welke partijen u kunt inhuren en hoe u aan een CPO-project begint. We geven u voorbeelden van CPO-projecten elders in het land. En u ontmoet meteen ook andere geïnteresseerden waarmee u mogelijk een groep kunt vormen.

Klik voor meer informatie over samen bouwen op Anna's Hoeve op de link CPO

0  reacties

Cookie-instellingen