27 september infomarkt Anna's Hoeve

25-08-2014 3357 keer bekeken 0 reacties

Ontdek de wereld van het zelfbouwen op Anna’s Hoeve tijdens de infomarkt op zaterdag 27 september van 13.00 tot 16.00 uur. We presenteren u de nieuwe kavels, die in oktober in de verkoop gaan. We informeren u over de bouwmogelijkheden en het wonen in deze prachtige nieuwe wijk.

8 nieuwe kavels

Op 20 oktober gaat de inschrijving van start van acht nieuwe vrije kavels op bouwveld 2.1, fase 2, van Anna’s Hoeve. De kavels variëren in grootte van 308 tot 464 m². De kavels zijn te koop vanaf € 550 per m², inclusief BTW. Binnenkort komt de prijslijst op de website. Op de infomarkt krijgt u alle informatie over de bouwmogelijkheden en de procedures.

Alles over zelfbouwen en wonen op Anna’s Hoeve

Op Anna´s Hoeve kunt u uw eigen huis (laten) bouwen. Dit kunt u ook samen met anderen doen. Tijdens de infomarkt wordt u bijgepraat over alles wat bij het zelfbouwen van een woning op Anna´s Hoeve komt kijken en wie u daarbij kunnen helpen. Ook geven we u een impressie van hoe de wijk eruit komt te zien.

De gemeente presenteert:

 • de verkaveling van de tweede fase: de grootte van de kavels én de prijzen.
 • de procedures van verkoop en zelfbouw.
 • het ontwerp van de openbare ruimte van de wijk, waar duurzaamheid centraal staat.
 • een 3D impressie waar in vogelvlucht over Anna’s Hoeve wordt gevlogen.
 • de mogelijkheden voor duurzaam bouwen.
 • informatie over de sanering.
 • de mogelijkheden op samen met andere te bouwen.

Laat u inspireren door:

 • de ontwerpen van de woningen van de eerste fase.
 • architecten die bouwmogelijkheden laten zien.

Ga in gesprek met:

 • zelfbouwers die in de eerste fase hun woondroom realiseren, alleen of samen met anderen.
 • de CPO-begeleider die u de mogelijkheden schetst om samen met andere te bouwen.

En ga mee op de fiets om Anna´s Hoeve van dichtbij te bekijken en een beeld te krijgen van wat waar in de wijk komt. U kunt meefietsen om 13.30, 14.30 of 15.30 uur. Fietsen zijn aanwezig. Voor de fietsexcursie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Scouting Heidepark is aanwezig om samen met de kinderen droomhutten te bouwen, droomhuizen te tekenen en pannenkoeken te bakken.

Locatie en parkeren

De infomarkt is op het parkeerterrein aan de Weg over Anna´s Hoeve, tegenover de locatie van het voormalige huisje Anna´s Hoeve. Op de locatie is voldoende ruimte om u fiets te parkeren. Bij de locatie is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor de auto (P1). Als deze plekken vol zijn, kunt u parkeren aan de Anthony Fokkerweg of de Minckelersstraat (P2). Via de Liebergerweg of de Minckelersstraat wandelt u in 10 minuten naar de infomarkt. Bus 209 stopt vlak bij de locatie.

0  reacties

Cookie-instellingen