Veel belangstelling kavels Anna´s Hoeve

17-10-2013 4573 keer bekeken 0 reacties

Er is veel belangstelling voor de 29 vrije kavels op Anna´s Hoeve. De inschrijving startte maandag om 10.00 uur en binnen twee minuten kwam de eerste aanmelding binnen. Na 10 minuten stond de teller al op zeven. In totaal hebben 19 mensen zich aangemeld.

Wethouder Jan Rensen: “Dit laat zien dat mensen, ondanks de huidige woningmarkt, graag zelf willen bouwen aan hun wijk. Bij de inschrijving hebben de inschrijvers hun voorkeurskavels opgegeven. Ik ben blij te melden dat een groot deel van de inschrijvers hun woning kan realiseren op hun eerste keus. Voor 18 van de 29 kavels worden nu verkoopgesprekken gepland. Anna´s Hoeve wordt een bijzondere wijk!”

Vraag naar de grotere kavels

Er zijn kavels van 134 m² tot 611 m². De inschrijvers hadden vooral belangstelling voor de wat grotere kavels die geschikt zijn voor vrijstaande woningen en twee-onder-eenkappers. Er was weinig vraag naar de kleine kavels, waarop rijwoningen gebouwd kunnen worden. Overigens kan een particulier ook twee kleine kavels kopen en hierop een grotere woning bouwen. Inschrijven op de kavels kan nog steeds via www.annas-hoeve.nl.

1e fase

Anna´s Hoeve wordt in meerdere fasen ontwikkeld. Afgelopen week is de verkoop gestart van de vrije kavels voor de eerste fase. Deze zijn ingetekend in bouwveld 1 en 2.  In de eerste fase is bouwveld 3 gereserveerd voor een initiatief dat samen met een groep particulieren een bouwproject willen realiseren en bouwveld 4 is gereserveerd voor woningcorporatie Het Gooi- en Omstreken. Start bouw voor de eerste fase is eind 2014.

[Persbericht 17 oktober 2013]

0  reacties

Cookie-instellingen