Architectenwinkel Hilversum / Het Gooi

23-09-2013 2280 keer bekeken 0 reacties

Op zaterdag 28 september om 13.00 uur gaat Architectenwinkel Hilversum / Het Gooi feestelijk van start bij Studio Meijer, Hilversum. Iedere zaterdagmiddag zal hier een lokale architect gratis advies geven bij al uw vragen op het gebied van (zelf)bouwen en verbouwen.

Heeft u vragen over het vergunningsproces van uw geplande (ver)bouw? Wilt u weten wat de verbouwingsmogelijkheden zijn van uw huis of het huis wat u wilt kopen? Bent u van plan gezamenlijk woningen te ontwikkelen (CPO)? Wilt uw weten hoe u de keuken bij de woonkamer kunt betrekken?

Of wilt u weten of u die muur wel weg kunt halen? Bij de Architectenwinkel weten ze raad met deze onderwerpen en krijgt u, op afspraak, een half uur gratis advies van Hilversumse Architecten van de Bond voor Nederlandse Architecten (BNA), die alles afweten van bouw, vergunningen en lokale welstandseisen. Zo kunt u kijken wat een architect voor u kan betekenen en kunt u mogelijke onvoorziene verrassingen achteraf voorkomen.

De Architectenwinkel is in 2011 opgericht door de BNA, kring Amsterdam, met het doel een laagdrempelig platform voor consumenten te creëren, waar architecten hun service kunnen bieden aan de groeiende particuliere markt. Met een terugtrekkende overheid komt de verantwoordelijkheid steeds meer bij ontwerpers, bouwers en opdrachtgevers te liggen. Daarnaast neemt de dominantie van de grote partijen in de Nederlandse bouw af en zien we, net als in andere Europese landen, een groei van zelfbouw en particuliere investeerders. De Architectenwinkel speelt daar op in door een plek te bieden met laagdrempelig 'gratis advies' voor al uw vragen op gebied van bouwen en verbouwen.

Locatie Architectenwinkel Hilversum: Studio Meijer, Kerkbrink 37-41, 1211BW Hilversum

Tijd: Vanaf 28 september iedere zaterdagmiddag van 13.00 -17.00 uur.

Deelnemende architectenbureaus in Hilversum zijn: Moost Architectuurwerkplaats, H&E Architecten, Buro van der Goes, Roodbeen Architectuur bv.

Meer info en afspraak maken: www.architectenwinkel.com

Cookie-instellingen