11 juni: Samen bouwen Anna´s Hoeve

30-05-2013 4342 keer bekeken 0 reacties

Interesse om samen met anderen een woning te bouwen op Anna´s Hoeve? Kom dan dinsdag 11 juni naar de bijeenkomst Samen bouwen in Anna´s Hoeve.

U kunt alleen een woning bouwen op een kavel, maar u kunt dat ook samen met anderen doen. Dat wordt 'Collectief Particulier Opdrachtgeverschap' genoemd, of kortweg CPO. U bepaalt zelf uw budget, de woninggrootte. De bouw regelt u samen.

Dinsdag 11 juni wordt stap voor stap uitgelegd hoe het samen bouwen in zijn werk gaat. Aan bod komt hoe u onder meer kosten en risico's onder controle kunt houden, welke partijen u kunt inhuren en hoe u aan een CPO-project begint. We geven u voorbeelden van CPO-projecten elders in het land. U kunt dan zelf bepalen of het interessant is voor u en zich wilt aansluiten bij een groep, of een nieuwe groep wilt oprichten. 

Kortom: wilt u weten wat CPO inhoudt? Of wilt u zich aansluiten bij een bestaande groep, of zoekt u nieuwe leden voor uw initiatief? Of heeft u nog vragen en wilt u gewoon weten of het iets voor u is? Geef u dan op bij John van Diepen, j.vandiepen@hilversum.nl. Om de avond op uw wensen af te stemmen horen we graag wat uw woonwensen zijn met indicatief budget en welke vragen u graag beantwoord krijgt. 

De bijeenkomst is om 20.00 uur in het Raadhuis, Dudokpark 1 in Hilversum.

0  reacties

Cookie-instellingen