Bouwbedrijf Van Stiphout ondertekent realisatieovereenkomst voor bouwveld 2.3b

25-08-2020 3296 keer bekeken 0 reacties

Eind vorige week tekenden de gemeente en bouwbedrijf Van Stiphout uit Sint-Oedenrode de realisatieovereenkomst voor de ontwikkeling van woningen op bouwveld 2.3b.

Met de ontwikkeling van dit bouwveld wordt de noordzijde van de wijk Anna’s Hoeve verder ingevuld.


Arno Scheepers, als wethouder verantwoordelijk voor de grondexploitatie Anna’s Hoeve: “De ondertekening van deze overeenkomst is weer een volgende stap in de realisatie van onze nieuwste en erg populaire woonwijk, waar ruimte is voor een grote diversiteit aan woningen. De geplande woningen zijn gasloos en zijn een mooie toevoeging voor dit deel van de wijk.”

Bouwveld 2.3b ligt in het noordelijk deel van Anna’s Hoeve en grenst direct aan de Dolf van der Lindenstraat. Op het bouwveld komen rijwoningen in de koopsector.

Van Stiphout gaat binnenkort beginnen met de eerste schetsontwerpen voor de ontwikkeling van de rijwoningen. Als alles volgens planning verloopt, wordt begin 2021 gestart met de verkoop. Afhankelijk hiervan hoopt Van Stiphout dat rond de zomer in 2021 de realisatie van de woningen kan beginnen.

Robbert Bosje, ontwikkelingsmanager bij Van Stiphout: “We hebben er het volste vertrouwen in dat de markt goed blijft, gezien de huidige druk op de woningmarkt en zolang er maar een goed product wordt ontwikkeld. Maar ook zeker gezien het feit dat Hilversum een mooie gemeente is en Anna’s Hoeve een fijne nieuwbouwwijk is om te wonen.”

De komende tijd werkt Van Stiphout met Quadrant Architecten aan het ontwerp van het bouwplan. Hoe de woningen er exact uit komen te zien is nu nog niet bekend. Mocht u al interesse hebben in een woning op bouwveld 2.3b? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@van-stiphout.nl met daarin uw gegevens vermeld.

 

0  reacties

Cookie-instellingen