Zelf aan zet in Anna´s Hoeve

28-08-2012 10628 keer bekeken 0 reacties

Wilt u wonen in Anna´s Hoeve? Of uw eigen droomhuis bouwen? Kom dan naar de informatiemarkt 'Zelf aan zet in Anna´s Hoeve' op 29 september.

Laat u informeren over de bouw- en woonmogelijkheden zoals verwoord in het concept masterplan. Via een tentoonstelling laten we u dit plan zien. We geven toelichting over de woon- en bouwmogelijkheden. Het zelfbouwen, alleen of samen met anderen, krijgt deze dag extra aandacht. Ook is er informatie over de berg, de sanering en de nieuwe waterzuiveringsinstallatie.

Daarnaast horen we van toekomstige bewoners graag wat hun woonwensen zijn. Kunt u binnen de kaders van dit plan uw droomhuis bouwen of moeten we nog wat aanpassen? En als u een huis wilt kopen of huren, wat moeten de ontwikkelaars dan voor u bouwen? En hoe moet de omgeving ingericht zijn?

Programma Zelf aan zet in Anna´s Hoeve

Zaterdag 29 september, 13.00- 17.00 uur, 
brandweerkazerne Hilversum (Kamerlingh Onnesweg 148)

13.00 uur Start informatiemarkt
Doorlopend Tentoonstelling concept masterplan
Doorlopend Inventarisatie woonwensen
Doorlopend Knutsel- en speeltafel kinderen
13.30 uur Fietstocht door Anna´s Hoeve (fietsen zijn beschikbaar)
14.30 uur Themabijeenkomst Zelfbouwen: een ervaringsdeskundige geeft informatie en beantwoordt al uw vragen
15.30 uur Fietstocht door Anna´s Hoeve (idem 13.30 uur)
17.00 uur Einde

 

Marktonderzoek en inspraak

De gemeente toetst het concept masterplan bij een groot aantal partijen. Zo ligt het plan van 13 september tot 26 oktober ter inzage op het stadskantoor (Oude Enghweg 23). Binnen deze termijn kunnen geïnteresseerden een inspraakreactie indienen. De raadscommissie heeft 5 september een reactie gegeven. De gemeente toets het plan ook bij marktpartijen via een marktconsultatie. En ze toetst het plan bij particulieren via een marktonderzoek. De informatiemarkt ‘Zelf aan zet in Anna´s Hoeve’ maakt onderdeel uit van het marktonderzoek.
 

0  reacties

Cookie-instellingen