Uitgifte laatste bouwvelden

03-03-2020 8432 keer bekeken 0 reacties

Op 2 maart 2020 is de aanbesteding voor de uitgifte van de laatste twee bouwvelden op Anna’s Hoeve gestart. Het zijn de bouwvelden 4.1/4.2 en bouwveld 2.3b.

Voor deze bouwvelden geldt, net als bij de vorige bouwvelden voor marktpartijen, dat ze Europees worden aanbesteed via TenderNed. Marktpartijen kunnen tot uiterlijk 8 mei 2020 hierop inschrijven.

Bouwveld 4.1/4.2
Deze twee bouwvelden liggen tussen de Joop Stokkermansstraat en de toekomstige verlegde Weg over Anna’s Hoeve. De bouwvelden zijn samengevoegd tot één bouwveld. De gemeente heeft dit bouwveld aangewezen voor woningen in het middeldure huursegment. Hoe het bouwplan er uit komt te zien is nog niet bekend. De marktpartij aan wie het bouwveld gegund wordt gaat hiervoor een bouwplan uitwerken. De marktpartij krijgt spelregels mee die vastgelegd zijn in een bouwenvelop. Deze spelregels komen o.a. uit het bestemmingplan, het masterplan en het beeldkwaliteitsplan en gaan over bouwhoogte, rooilijnen, parkeren, terreininrichting etc.

Bouwveld 2.3b
Dit bouwveld ligt direct aan de Dolf van der Lindenstraat. Net als bij bouwveld 4.1/4.2 krijgt de marktpartij spelregels mee. De maximale bouwhoogte op dit bouwveld is 10,5 meter. Hier komen grondgebonden woningen. Hoe het bouwplan er verder uit komt te zien is nog niet bekend. Net als bij bouwveld 4.1/4.2 krijgt de marktpartij spelregels mee.

Cookie-instellingen