Stand van zaken woonwijk Anna’s Hoeve, eind 2019

23-12-2019 18497 keer bekeken

Met ongeveer 225 opgeleverde woningen en zo’n 65 woningen, die over enkele maanden worden opgeleverd, is de woonwijk Anna’s Hoeve voor circa 60% gereed. In totaal worden in Anna’s Hoeve ruim 500 woningen gebouwd.

Ten zuiden van de Minckelersstraat en in het noorden van de wijk (ter hoogte van de Dolf van der Lindenstraat) liggen de bouwvelden waarvoor bouwplannen in voorbereiding zijn.

Bouwveld 2.3b (in het noorden van de wijk) en bouwveld 4.1/4.2 (in het zuidwesten van de wijk) zullen als laatste starten. Deze twee bouwvelden worden in het eerste kwartaal van 2020 middels een aanbesteding verkocht aan een ontwikkelende partij. In de tweede helft van 2020 is meer bekend over wat daar precies komt.

Vorige maand zijn prachtige dronebeelden gemaakt, klik hier om de beelden te zien.

Rondom Anna’s Hoeve gaat de komende tijd veel veranderen. Langs de spoorlijn wordt een busbaan aangelegd, er komt een natuurbrug zodat dieren veilig kunnen oversteken en de Weg over Anna’s Hoeve wordt verlegd. Deze werkzaamheden zijn ondergebracht in twee projecten: HOV in het Gooi en de Groene Schakel. Actuele informatie over deze projecten is te lezen op www.hovinhetgooi.nl en www.voltooiinggroeneschakel.nl

 

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen